Tip-Top behandling For Baby bunde

Indtil for nylig har mødre var til at stole på voksen over-the-counter antifungal cremer til at behandle deres spædbørn sager til ble udslæt kompliceres af gær infektioner. For første gang, en receptpligtige produkt-Vusion ™ (0,25% miconazol nitrat, 15% zinkoxid og 81.35% hvid petrolatum) salve-er tilgængelig og er angivet og specifikt formuleret til behandling af denne tilstand, kaldet ble dermatitis kompliceres af candidiasis (DDCC), hos spædbørn 4 uger og ældre. Bekræftelse af DDCC bestemmes af mikroskopiske evaluering for tilstedeværelsen af pseudohyphae eller spirende gær.

DDCC er en meget udbredt udslæt hos spædbørn, der kan forårsage stor ubehag og angst. Typisk, DDCC infektioner er kendetegnet ved en udslæt af lyse røde pletter med uregelmæssige, hævede kanter og hvide skæl på overfladen. De vigtigste patches er ofte omgivet af mindre pletter og smertefulde sår eller blærer.

Spædbørn får ofte DDCC når deres bleer irriterer og bryde overfladen af huden, hvilket gør det lettere for mikroorganismer såsom gær til at invadere huden. Andre risikofaktorer for DDCC omfatter diarre, langvarig ble udslæt, hud hygiejne og den seneste brug af bredspektrede antibiotika. Betingelsen kan opstå når som helst på året, men DDCC er ofte udløst i vintermånederne, når brugen af antibiotika almindeligt ordineret til sygdomme som øreinfektioner er på sit højeste.

Behandlingsmulighederne har inkluderet anvendelse af svampemidler, steroider og kombinationsprodukter, der ikke udtrykkeligt er godkendt til behandling af DDCC eller til brug på spædbørn.

“Med Vusion ™ salve nu godkendt til det amerikanske marked, børnelæger og dermatologer kan ordinere en behandling specielt beregnet til den betingelse, at det var designet til, og der er veltolereret til brug på spædbørn,” sagde Dr. Mary Spraker, en Pediatric hudlæge og associate professor i Emory University’s Department of Dermatology, der bistået i udformningen af en fase 3 kliniske forsøg af produktet. “Læger er ikke længere afhængig af ordination svampedræbende stoffer beregnet for voksne, der ikke er blevet testet på børn med DDCC.”

Vusion ™ salve blev udviklet af barriere Therapeutics, en Princeton, N.J.-baseret farmaceutiske selskab fokuseret på opdagelse, udvikling og kommercialisering af produkter inden for dermatologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.