Baby R os: One-Stop Baby butik

Hvis Toys ‘ R Us er et firma, der tilbyder forskellige legetøj til børnene, hvad Baby R Us tilbyde? På ingen måde! Det er ikke babyer! Baby R Us tilbyde babyprodukter.

I 1996 åbnede Westbury, New York, Baby R os sin første butik. Det er straks blevet fulgt med åbne seks flere grene på forskellige steder i slutningen af året. Efter enorme ekspansion og sammenføjning Baby Superstore kæde, nå Baby R Us store count har 218 i begyndelsen af 2005. Hvad en mammut feat for en baby butik, højre?

Babyer R os betragtes som en pioner inden for detailhandel premier babyprodukter. Det siges at være den største butik kæde i verden, der giver babyprodukter. De har butikker og online butikker, der kan hjælpe med at give en unik og sjov indkøbsoplevelse for deres forbrugere. Det har en state-of-the-art baby registreringsdatabasen service, der giver mere komfort når shopping for dit barns behov. Baby R os har også en mors værelse, der deltager i babyers fornødenheder.

Det har en online butik, der indeholder forskellige nyttige funktioner, der omfatter følgende:

Tjenesten Baby registreringsdatabasen er et produkt af babyer R os gået sammen med Amazon.com. Forældre, der forventer deres baby er tilladt at oprette en online baby registreringsdatabasen eller opdatere et register, der blev sat op på en af babyer R Us-butikker landsdækkende. Hvad denne registreringsdatabasen rids forældrene er besværet med at overvinde geografiske barrierer og formodning som produkter passer til din baby. Denne måde, når dine venner og familiemedlemmer planlægger at købe dit barn en gave, det vil ikke være så meget af en besvær længere. Alt, hvad de skal gøre er at gå online, Vælg, købe og få den gave, der er leveret til dig på tid. Alle de landbaserede Baby R Us-butikker giver mulighed for alle køb vender tilbage som en ekstra feature.

Baby R os også konstant vedligeholder en “Top sælger liste”, der normalt omfatter uddannelsesmæssige babyudstyr, baby bøger, en gravid mor bog, ble tilbehør, comfy baby udsmider, spille fitnesscentre, babyalarmer opkald børnehave, en skiftende pad, skærme med dobbelt modtagere, et spædbarn bil sæde base, baby wraps, buksetrold rockers, baby gynger, planteskole pleje kits, sutteflaske sæt, osv.

Baby R os online butik giver også mulighed for browsere til at tjekke på forskellige mærker af babyprodukter, der passer til deres præferencer. Følgende er de kategorier, Baby R os giver forskellige mærker af produkter på: gear, aktivitet, legetøj, børnehave, sundhed og sikkerhed, specialbutikker, fodring, bad og potte, og beklædning og udstyr.

Baby R Us præsenterer også gaveideer til dem, der ønsker at dele nogle godbidder til deres små børn, nevøer, niecer, barnebarn eller børnebørn. En Gavesæt regnes altid et hit at gøre forældre med deres babyer smil med påskønnelse. Disse er ofte i baby gave kurv formularer, der indeholder forskellige elementer, der beskæftiger sig med forældrene og barnets behov. Der er også disse “forældre” favoritelementer og babyer R Us’ grundlæggende gaveideer, der er aldrig overvundet af nye varer. Gavekort er også tilgængelige som behandler til forældre-til-være. Baby R os tilføjet selv “nye baby” eller “graviditet” e-card. Sammen med denne e-kort, er mulighed for en e-mail eller et papir-gavekort stadig tilbydes.

Babyer R os online har selv denne ressource center side, der indeholder forskellige købe vejledninger, checklister, artikler, råd og andre oplysninger, der vil både gavne forældrene og barnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.